Zoete aardappelfriet met sriracha-aioli en pistache
15 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Bereid de zoete aardappelfriet volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Meng intussen de aioli met sriracha naar smaak. Schep de sriracha-aioli in de spuitzak. Pel de pistachenoten en hak ze fijn. Hak de peterselie grof.
- Strooi de zoete aardappelfriet op een schaal. Spuit de sriracha-aioli in decoratieve banen op de friet. Bestrooi met de peterselie en de pistachenoten.
- Wie is er géén fan van de krokante en kleurige friet van zoete aardappel? Hak gezouten pistachenoten fijn en strooi ze in plaats van zout over de friet. Origineel, en je voegt meteen een lekkere crunch toe!
- Tip: Geen spuitzak? Gebruik een stevig diepvrieszakje en knip na het vullen de punt van het zakje als spuitopening.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 270 kcal
- 17 g vet waarvan 3 g verzadigd
- 23 g koolhydraten
- 4 g eiwit
- 5 g vezels
- 0,8 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen