U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Tiroler gröstl

15 minuten bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • 1 verpakking Aviko Rösti Original
  • Wilde bladspinazie 400 gr.
  • 1 grote ui
  • Krulpeterselie 20 gr.
  • Zongedroogde tomaatjes 100 gr.
  • 4 eieren
  • Spekblokjes 200 gr.
  • Peper en zout
  • 4 braadworsten
  • Hapjespan
  • Boter 100 gr.
  • 2 koekenpannen

Bereiding:

  • Snijd de ui in ringen en de braadworsten in plakjes
  • Bak onder voortdurend omscheppen de rösti, spekblokjes en braadworst goudbruin
  • Voeg peper en zout naar smaak toe
  • Smelt de boter in de pan en fruit hierin de uienringen en roerbak heel even de bladspinazie en de gedroogde tomaatjes mee
  • Bak in een koekenpan de spiegeleitjes, probeer de dooier heel te houden
  • Schep de gröstl in diepe borden samen met de uitgelekte wilde bladspinazie en gefruite uienringen en leg er de spiegeleitjes op
  • Bestrooi alles met grof gehakte peterselie

 

Maak dit gerecht ook eens gezellig buiten in een gietijzeren pan op de BBQ

 

Wat drink je hierbij: Zillertal bier

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 920 kcal
  • 61 g vet waarvan 26 g verzadigd
  • 47 g koolhydraten
  • 41 g eiwit
  • 9 g vezels
  • 4,1 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen