U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Pindamayonaise

10 min bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • 1 verpakking Aviko Grip ‘n Dip (600 g)
  • 4 el mayonaise
  • 1 el pindakaas
  • 1 el hoisin
  • 1 limoen
  • 50 g gezouten pinda’s

Bereiding:

  • Meng de mayonaise met de pindakaas en hoisin tot een gladde massa.
  • Knijp naar smaak het sap van een ½ of een hele limoen in de mayonaise en meng dit erdoor. Hak de pinda’s in grove stukjes.
  • Serveer de mayonaise in een kleurrijk kommetje en strooi hier de pinda’s overheen.
  • Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de dip.
  • Tip: Maak de dip lekker pittig met sambal.

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 460 kcal
  • 29 g vet waarvan 4 g verzadigd
  • 39 g koolhydraten
  • 8 g eiwit
  • 5 g vezels
  • 1,3 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen