Parmezaanpartjes met jalapeñomayonaise
20 min bereidingstijd
20-25 min in de oven
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Bereid de chilipartjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Dep intussen de jalapeñopepers goed droog. Doe ze met de mayonaise in een smalle maatbeker en pureer glad met de staafmixer.
- Schep de jalapeñomayonaise in het midden van je serveerschaal. Schik de chilipartjes rondom. Rasp de Parmezaanse kaas boven de chilipartjes en bestrooi met de fijngehakte bieslook en wat gerookt paprikapoeder.
- Een pittige jalapeñodip met krokante gekruide aardappelpartjes met Parmezaanse kaas. Perfect om met z’n allen te delen en samen van te genieten!
- Tip: Vervang voor een mildere dip de jalapeñopepers door 1 in blokjes gesneden rijpe avocado.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 160 kcal
- 10 g vet waarvan 2 g verzadigd
- 13 g koolhydraten
- 3 g eiwit
- 2 g vezels
- 0,6 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen