U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Paprikadip

10 min bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • 1 verpakking Aviko Grip ‘n Dip (600 g)
  • 3 geroosterde paprika’s (uit pot)
  • Sjalot
  • Kappertjes
  • 1 teen knoflook
  • Peper en zout

Bereiding:

  • Maak de sjalot en de knoflook schoon en snijd in stukjes.
  • Doe alle ingrediënten samen in de blender tot een gladde dip ontstaat. Het is lekker om wat stukjes paprika te proeven dus niet te fijn malen.
  • Breng op smaak met peper en zout en serveer in een schaaltje.
  • Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de dip.
  • Tip: Bestrooi de dip met grof gehakte platte peterselie.

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 235 kcal
  • 7 g vet waarvan 1 g verzadigd
  • 36 g koolhydraten
  • 4 g eiwit
  • 5 g vezels
  • 1,1 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen