U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Oostenrijkse kruidenaufstrich

5 min bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • 1 verpakking Aviko Grip ’n Dip (600 g)
  • 2 el volle kwark
  • 1 el mayonaise
  • 1 teen knoflook
  • 2 el fijngehakte peterselie en/of bieslook

Bereiding:

  • Doe de kwark met de mayonaise in een schaaltje. Pers of rasp de knoflook erboven.
  • Voeg de kruiden toe. Breng de dip op smaak met zout en peper, en schep in een schaaltje.
  • Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de dip.
  • Aufstrich betekent letterlijk ‘smeerbaar’ en komt in oneindig veel variaties. Deze versie met kwark, mayonaise, knoflook en kruiden is een heerlijke dip voor groenten en friet.

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 40 kcal
  • 4 g vet waarvan 1 g verzadigd
  • 1 g koolhydraten
  • 1 g eiwit
  • 0 g vezels
  • 0,3 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen