Labneh met za’atar
10 min bereidingstijd + 4 uur wachten
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Zet de zeef op een kom. Scheur de filterzakjes open en leg ze in de zeef, elkaar overlappend. Meng de yoghurt met 1 theelepel zout en schenk in de zeef. Laat de yoghurt minstens 4 uur op een koele plek uitlekken.
- Schep de labneh uit het filterzakje in een schaaltje. Strijk met de achterkant van een lepel de labneh plat.
- Hak de kruiden fijn. Pel de pistachenoten en hak ze ook fijn. Strooi de kruiden en de pistachenoten over de labneh. Besprenkel met de olijfolie en bestrooi met de za’atar.
- Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de dip.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 370 kcal
- 20 g vet waarvan 7 g verzadigd
- 38 g koolhydraten
- 7 g eiwit
- 4 g vezels
- 0,9 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen