Grip ’n dip met drie Hollandse dips
25 minuten bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Pureer in de keukenmachine of met de staafmixer voor de spinazie-walnootdip de spinazie met de walnoten, de knoflook en de olijfolie tot een gladde dip. Breng op smaak met zout en peper.
- Pureer voor de dragonmayonaise met de staafmixer de mayonaise met de dragon fijn.
- Klop ten slotte voor de roomkaasdip de roomkaas met een garde luchtig. Voeg er de peterselie en de bieslook aan toe en breng op smaak met zout en peper.
- Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schud de friet op een plank of schaal en zet er de dips bij.
- De laatste trend: een borrelplank met friet en je favoriete dips. Deze friet met ‘scoop’ vorm is ideaal om mee te dippen.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 705 kcal
- 57 g vet waarvan 15 g verzadigd
- 37 g koolhydraten
- 9 g eiwit
- 5 g vezels
- 1,7 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen