Geklopte honing-ricottadip
10 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak het amandelschaafsel in 3 minuten goudbruin en krokant. Schud het amandelschaafsel op een bord en bestrooi met zeezout naar smaak.
- Schep de ricotta in een kom. Voeg de crème fraîche en de honing toe. Klop het ricottamengsel met een garde luchtig en romig.
- Boen de citroen schoon en rasp de gele schil van de vrucht boven de kom. Schep de citroenrasp door de ricotta.
- Schep de ricottadip in een schaaltje en bestrooi met het gezouten amandelschaafsel.
- Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de dip.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 345 kcal
- 17 g vet waarvan 5 g verzadigd
- 39 g koolhydraten
- 7 g eiwit
- 4 g vezels
- 1,3 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen