U zocht op:
  • Recepten
  • Producten

Röstischotel met aubergine en parmaham

4 personen
20 minuten bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

  • 1 verpakking Aviko Rösti Original
  • 6 el olijfolie 
  • 1 ui, gesnipperd 
  • 2 tenen knoflook, fijngehakt 
  • 2 aubergines, in blokjes 
  • 100 g parmaham 
  • 5-6 takjes tijm 
  • 75 g rucola

Bereiding:

  • Verhit in een ruime koekenpan de helft van de olijfolie. Bak de rösti in 10-15 min. goudbruin en knapperig 
  • Verhit intussen in een tweede koekenpan de resterende olijfolie. Fruit de ui met de knoflook 1 min. Schep de aubergine erdoor en bak de blokjes in nog 5 min. gaar. Scheur intussen de ham in repen en ris de blaadjes van de takjes tijm 
  • Schep de rösti met de tijm door de aubergine. Schep er de ham en de rucola door en bestrooi met zout en peper naar smaak

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 535 kcal
  • 31 g vet waarvan 5 g verzadigd
  • 46 g koolhydraten
  • 14 g eiwit
  • 8 g vezels
  • 1,6 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personenIemand uitnodigen