Ratatouillepuree met brie
25 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Snijd de aubergine, de courgette en de tomaten in blokjes.
- Verhit in een ruime koekenpan de olijfolie. Fruit de ui met de knoflook 1 minuut. Voeg de aubergine toe en bak in 6 minuten gaar.
- Verwarm intussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Schep de courgette door de groenten toe en bak 3 minuten mee. Voeg daarna ook de tomaat toe en bak nog 3 minuten.
- Breng de ratatouillegroenten op smaak met de oregano, zout en peper. Schep er de puree door.
- Snijd de brie in 6 puntjes en leg ze op de ratatouillepuree.
- Een pan bomvol Provençaalse groenten met romige puree en puntjes brie. Lekker snel klaar en je hebt maar 1 pan nodig.
- Tip: Vervang de brie ook eens door blokjes feta, plakjes mozzarella of pittige gorgonzola.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 545 kcal
- 36 g vet waarvan 19 g verzadigd
- 35 g koolhydraten
- 17 g eiwit
- 6 g vezels
- 2,3 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen