Loaded puree met gemarineerde tomaatjes en pistachenoten
15 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Snijd de tomaatjes in kleine stukjes. Snipper de ui fijn. Meng de tomaatjes met de ui, de kappertjes, de olijfolie en zout naar smaak.
- Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de pistachenoten fijn.
- Schep de aardappelpuree op een schaal. Verdeel er de gemarineerde tomaatjes over. Bestrooi met de pistachenoten en de blaadjes basilicum.
- Kom binnen en schuif aan! Met een basisrecept en verschillende toppings maak je voor elk wat wils.
- Tip: Voeg aan de puree 2 eetlepels mascarpone toe voor een extra romige smaak.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 235 kcal
- 17 g vet waarvan 4 g verzadigd
- 16 g koolhydraten
- 3 g eiwit
- 3 g vezels
- 1,0 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen