U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Loaded puree met gemarineerde tomaatjes en pistachenoten

15 min bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • 375 g Aviko Aardappelpuree
  • 100 g cherrytomaatjes
  • ½ kleine rode ui
  • 1 tl kappertjes
  • 3 el olijfolie extra vierge
  • 2 el gepelde gezouten pistachenoten
  • 1 takje basilicum

Bereiding:

  • Snijd de tomaatjes in kleine stukjes. Snipper de ui fijn. Meng de tomaatjes met de ui, de kappertjes, de olijfolie en zout naar smaak.
  • Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de pistachenoten fijn.
  • Schep de aardappelpuree op een schaal. Verdeel er de gemarineerde tomaatjes over. Bestrooi met de pistachenoten en de blaadjes basilicum.
  • Kom binnen en schuif aan! Met een basisrecept en verschillende toppings maak je voor elk wat wils.
  • Tip: Voeg aan de puree 2 eetlepels mascarpone toe voor een extra romige smaak.

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 235 kcal
  • 17 g vet waarvan 4 g verzadigd
  • 16 g koolhydraten
  • 3 g eiwit
  • 3 g vezels
  • 1,0 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen