Röstirondjes met carpaccio en tomatendressing
25 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Bereid de röstirondjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Hak intussen de tomaatjes fijn. Meng de tomaatjes met de olijfolie en de balsamicoazijn. Breng de dressing op smaak met zout en peper.
- Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin en schud op een bord. Scheur de rucola grof in stukjes.
- Leg de röstirondjes op 4 kleine bordjes. Verdeel de carpaccio over de röstirondjes. Besprenkel met de tomatendressing en bestrooi met een beetje rucola en de pijnboompitten. Rasp er wat Parmezaanse kaas boven.
- Malse carpaccio, nu feestelijk geserveerd op knapperige röstirondjes met rucola en een dressing van zongedroogde tomaat.
- Tip: Vervang voor vegetarische gasten de carpaccio door plakjes gegrilde courgette of gekookte rode biet.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 325 kcal
- 22 g vet waarvan 4 g verzadigd
- 21 g koolhydraten
- 10 g eiwit
- 3 g vezels
- 1,4 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen