U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Röstirondjes met carpaccio en tomatendressing

25 min bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • 8 Aviko Röstirondjes Naturel
  • 50 g semi-zongedroogde tomaat
  • 3 el olijfolie extra vierge
  • 2 tl balsamicoazijn
  • 2 tl pijnboompitten
  • 15 g rucola
  • 100 g rundercarpaccio
  • Parmezaanse kaas (stukje)

Bereiding:

  • Bereid de röstirondjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Hak intussen de tomaatjes fijn. Meng de tomaatjes met de olijfolie en de balsamicoazijn. Breng de dressing op smaak met zout en peper.
  • Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin en schud op een bord. Scheur de rucola grof in stukjes.
  • Leg de röstirondjes op 4 kleine bordjes. Verdeel de carpaccio over de röstirondjes. Besprenkel met de tomatendressing en bestrooi met een beetje rucola en de pijnboompitten. Rasp er wat Parmezaanse kaas boven.
  • Malse carpaccio, nu feestelijk geserveerd op knapperige röstirondjes met rucola en een dressing van zongedroogde tomaat.
  • Tip: Vervang voor vegetarische gasten de carpaccio door plakjes gegrilde courgette of gekookte rode biet.

Benodigd product

Benodigd product: Rösti Rondjes Naturel

Voedingswaarden per persoon

  • 325 kcal
  • 22 g vet waarvan 4 g verzadigd
  • 21 g koolhydraten
  • 10 g eiwit
  • 3 g vezels
  • 1,4 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen