Röstirondjes met burratina, rucolacrème en zoetzure tomaatjes
25 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Verwarm in een steelpan de wijnazijn met de suiker, tot de suiker is opgelost. Halveer de tomaatjes en doe ze in een schaaltje. Schenk er de zoetzure marinade over en laat afkoelen.
- Bereid de röstirondjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pureer intussen de rucola met de knoflook en de olijfolie. Roer de crème fraîche erdoor en breng de rucolacrème op smaak met zout en peper.
- Leg de röstirondjes op een schaal. Schep op elk rondje een lepeltje rucolacrème. Zet er een burratina op. Garneer met de zoetzure tomaatjes en wat extra rucola.
- Röstirondjes kun je werkelijk met van alles beleggen. Wat te denken van een trendy kleine burrata met rucolacrème en zoetzure tomaatjes?
- Tip: Een burratina is een kleine burrata van ongeveer 50 gram. In plaats van een burratina kun je ook een stuk burrata of 1 eetlepel stracciatella gebruiken. Stracciatella is de romige vulling van burrata en verkrijgbaar bij grotere supermarkten.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 325 kcal
- 25 g vet waarvan 12 g verzadigd
- 16 g koolhydraten
- 7 g eiwit
- 2 g vezels
- 1 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen