Quichettes met spinazie, zoete aardappel en ricotta
20 min bereidingstijd
20-25 min in de oven
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Verwarm de oven voor tot 160 ºC. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Voeg de spinazie toe en laat het blad al omscheppend slinken en het vocht verdampen.
- Klop de eieren los met de melk. Meng er de ricotta, de Parmezaanse kaas en de spinazie door. Breng op smaak met zout en peper.
- Verdeel het spinaziemengsel met de zoete aardappelblokjes over de pasteibakjes.
- Bak de quichettes in de voorverwarmde oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar.
- Pasteibakjes zijn ideaal om snel kleine quiches mee te maken. Vul ze met een romig ricotta-spinaziemengsel en elegante zoete aardappelblokjes. Perfect als feestgerecht.
- Tip: Lekker met een groene salade met frisse vinaigrette.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 380 kcal
- 26 g vet waarvan 12 g verzadigd
- 24 g koolhydraten
- 12 g eiwit
- 2 g vezels
- 1 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen