Lachebekjes met zelfgemaakte ketchup
60 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Snijd de ui in kleine blokjes en bak deze in een grote koekenpan met drie eetlepels olijfolie.
- Voeg de fijngesneden appel toe en bak 3-4 minuten. Voeg dan de appelciderazijn, geraspte gember naar wens, nootmuskaat en paprika, een paar druppels worcestersaus en een snufje zout toe.
- Meng grondig en kook ongeveer 1 uur.
- Bereid ondertussen de lachebekjes volgens de instructies op de verpakking.
- Haal de ketchup van het vuur, mix hem en wrijf hem door een zeef tot een gladde massa.
- Serveer met de lachebekjes.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 440 kcal
- 19 g vet waarvan 3 g verzadigd
- 54 g koolhydraten
- 9 g eiwit
- 9 g vezels
- 1,3 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen