Italiaanse aardappelpuree met salami, olijven en basilicum
15 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Verwarm de bevroren aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd intussen de salami in blokjes en de olijven en de tomaten in stukjes. Hak de blaadjes van de takjes basilicum fijn. Rasp de kaas.
- Schep ¾ van de salami, olijven, tomaten, basilicum en kaas door de puree. Breng op smaak met peper.
- Schep de aardappelpuree op 4 borden en garneer met de rest van de salami, olijven, tomaten, basilicum en kaas.
- Serveertip: Lekker met roergebakken spinazie.
- Tip: Liever zonder vlees? Vervang de salami door champignons.
- Tip: Voeg voor een extra Italiaanse smaak aan de puree wat tomatenolie toe.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 495 kcal
- 32 g vet waarvan 14 g verzadigd
- 30 g koolhydraten
- 19 g eiwit
- 4 g vezels
- 3,5 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen