U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Eenpansgerecht van minirösti met kip en zeekraal

25 min bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • ½ verpakking Aviko Rösti Mini (à 600 g)
  • 1 rode ui
  • 125 g champignons
  • 5 el olijfolie
  • 200 g kipfi letreepjes
  • evt. ½ tl kerrie
  • 100 g zeekraal

Bereiding:

  • Snijd de uien in halve ringen. Veeg de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
  • Verhit in een ruime koekenpan 2 eetlepels olijfolie. Bak de uienringen 2 minuten. Voeg de kipfi letreepjes toe en bak ze in 5 minuten bruin en gaar.
  • Schep de champignons door het kip-uienmengsel en bak nog 5 minuten. Voeg eventueel kerrie en peper naar smaak toe. Schep het kipmengsel uit de pan op een schaal en houd onder een deksel warm.
  • Schenk 3 eetlepels olijfolie in de pan. Bak de minirösti volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin en gaar.
  • Schep het kipmengsel met de zeekraal door de rösti mini en verwarm nog 1-2 minuten, tot de zeekraal beetgaar is.
  • Serveer de eenpansschotel in de pan of schep op een schaal.
  • Zeekraal geeft dit eenpansgerecht een zilt én bijzonder tintje!
  • Tip: Lekker met dillemayonaise.
  • Tip: Weinig tijd? Bak de rösti mini alvast in de airfryer en schep ze op het laatste moment met de zeekraal door het kipmengsel.

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 575 kcal
  • 33 g vet waarvan 5 g verzadigd
  • 37 g koolhydraten
  • 29 g eiwit
  • 7 g vezels
  • 2,9 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen