Eenpansgerecht van minirösti met kip en zeekraal
25 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Snijd de uien in halve ringen. Veeg de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
- Verhit in een ruime koekenpan 2 eetlepels olijfolie. Bak de uienringen 2 minuten. Voeg de kipfi letreepjes toe en bak ze in 5 minuten bruin en gaar.
- Schep de champignons door het kip-uienmengsel en bak nog 5 minuten. Voeg eventueel kerrie en peper naar smaak toe. Schep het kipmengsel uit de pan op een schaal en houd onder een deksel warm.
- Schenk 3 eetlepels olijfolie in de pan. Bak de minirösti volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin en gaar.
- Schep het kipmengsel met de zeekraal door de rösti mini en verwarm nog 1-2 minuten, tot de zeekraal beetgaar is.
- Serveer de eenpansschotel in de pan of schep op een schaal.
- Zeekraal geeft dit eenpansgerecht een zilt én bijzonder tintje!
- Tip: Lekker met dillemayonaise.
- Tip: Weinig tijd? Bak de rösti mini alvast in de airfryer en schep ze op het laatste moment met de zeekraal door het kipmengsel.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 575 kcal
- 33 g vet waarvan 5 g verzadigd
- 37 g koolhydraten
- 29 g eiwit
- 7 g vezels
- 2,9 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen