U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Aardappel-gehaktcurry met koriander

20 minuten bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • 1 verpakking Aviko Aardappeldobbelsteentjes
  • 2 el Indiase milde currypasta (pot) 
  • 2 el zonnebloemolie
  • 1 blik kokosmelk (400 ml) 
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 naanbroden (naturel of met knoflook & koriander), in repen 
  • 300 g half-om-halfgehakt
  • 1 prei, in fijne ringen
  • 1 handvol korianderblaadjes, grof gehakt 
  • 1 zak champignon-roerbakmix (400 g, mix van kastanjechampignons, prei, rode ui en peterselie)

Bereiding:

  • Verhit in een hapjespan de olie. Fruit de ui 1 min. Voeg het gehakt toe en bak het in 4 min. rul en bruin. Schep de aardappeldobbelsteentjes erdoor en bak nog 6 min.; schep regelmatig om
  • Voeg de prei en de groentemix toe en roerbak nog 3 min. Schep de currypasta erdoor. Schenk de kokosmelk erbij en breng tegen de kook. Verwarm de curry nog 2-3 min. 
  • Rooster in de broodrooster de repen naan goudbruin en krokant. Verdeel de curry over 4 borden. Bestrooi met de koriander en geef de naan erbij

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 940 kcal
  • 52 g vet waarvan 24 g verzadigd
  • 83 g koolhydraten
  • 28 g eiwit
  • 14 g vezels
  • 1,6 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen