U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Maaltijdsalade met knoflookgarnalen en rucola

15 min bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • 1 verpakking Aviko Aardappelpartjes (à 600 g) 
  • 8 el olijfolie extra vierge 
  • 150 g rucola 
  • 4 tomaten, in plakjes 
  • 1 rode ui, in halve ringen 
  • 150 g halfgedroogde tomaatjes 
  • 250 g gemarineerde knoflookgarnalen 
  • 1 el balsamicocrème

Bereiding:

  • Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie. Bak de aardappelpartjes in 10-15 minuten goudbruin en gaar. 
  • Strooi intussen de rucola over 4 borden. Leg de plakjes tomaat erbij. 
  • Verdeel de aardappelpartjes met de uiringen, de tomaatjes en de knoflookgarnalen over de rucola. 
  • Besprenkel de salades met de rest van de olijfolie en druppel de balsamicocréme over de plakjes tomaat. Bestrooi met zout en peper naar smaak.

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 665 kcal
  • 44 g vet waarvan 6 g verzadigd
  • 44 g koolhydraten
  • 19 g eiwit
  • 8 g vezels
  • 2,3 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen