U zocht op:
  • Recepten
  • Producten
Met de feestelijke aardappelgratins van Aviko maak je wel heel makkelijk indruk. Ze zien er niet alleen mooi uit, ze smaken ook nog eens bijzonder lekker. En nu het leukste; het kost bijna geen moeite.

Het ultieme wintergevoel

Maak er een mooi winters feest van en ga lekker naar buiten. Gezellig allemaal rond de vuurkorf en de BBQ aan. Maak bijvoorbeeld de gröstl met een spiegeleitje.
Denk je eens in, ieder z’n eigen bord! Heb je gelijk een tafelschikking en een leuk cadeau om mee naar huis te maken. edding heeft fantastische porselein markers in heel veel verschillende kleuren en prachtige handlettersjablonen ter decoratie.

Gratins.
zóóóó lekker!

Met deze feestelijke gratins maak je indruk aan tafel. Niet alleen omdat ze er mooi uitzien, maar ze smaken ook nog eens bijzonder lekker en het kost je bijna geen moeite. De Aviko aardappelgratins zijn er met Emmentaler kaas en room of met tijm & rozemarijn.

De buurttafel

Misschien heb je de TV commercial van Aviko wel gezien, waar een straat geniet van heerlijk eten en veel gezelligheid rond de Aviko buurttafel. Wij mochten 40 buurten verrassen door heerlijk voor ze te koken. Tafels, stoelen, borden alles wordt geregeld. Zelfs livemuziek, een heerlijk feestje!

Onze foodtruck

We hebben een fantastisch seizoen gehad met onze Foodtrucks. Bekijk hier een impressie van het afgelopen festivalseizoen.

Skinny Fries

I love Skinny Fries is het allerdunste frietje van Aviko. De frietjes zijn extra krokant en geschikt voor friteuse, oven èn Airfryer.

Oerfriet

Soms heb je ook gewoon zin om een frietje te halen in plaats van zelf te bakken. Voor echte liefhebbers is er Oerfriet van Aviko.

Bekijk de Aviko Kookworkshop

Zelfs het toetje was van aardappel! Bekijk hier het videoverslag.

Pom' Duchesse
Dat wordt echt verwennen…

Aviko Pom’ Duchesse zijn gemaakt van licht gekruide puree, voorzien van een krokant jasje. Heerlijk met groenten en een lekker stukje vlees of vis. Ze zijn gemakkelijk en snel te bereiden zodat je tijd over houdt om iemand te verrassen met een bijzondere maaltijd. Soms is het zo eenvoudig om een feestje van je maaltijd te maken!
Jullie culinair met gratins en de kinderen friet? Wist je dat je de SuperCrunch Oven Friet gelijktijdig met de gratins in de oven kunt bereiden? Zo geniet iedereen aan tafel. 

TV commercial SuperCrunch Airfryer

Bekijk hier de commercial van SuperCrunch Airfryer Frites.